Om Formelsamlingen

Formelsamlingen.se är en komplett formelsamling med formler inom matte, fysik och kemi. Sidan har skapats och drivs av Mattecentrum, en ideell förening som hjälper barn och unga med matematik. Mattecentrum driver också räknestugor varje vecka över hela landet dit alla är välkomna. Du hittar din närmsta räknestuga här.

Har man inte möjlighet att komma till räknestugan så finns vi även på nätet. På Matteboken.se finner du all teori som man behöver för att klara sig genom sina mattestudier. Kolla på videolektionerna och testa den nya räknefunktionen som finns till varje avsnitt. Behöver du träna mer, är det bara att klicka på uppdatera så kan du göra uppgiften igen med nya siffror. Det är alltid gratis att plugga med oss.

Sitter du hemma och pluggar och behöver hjälp? Välkommen till nya Pluggakuten.se! Där kan du ställa frågor och diskutera alla skolämnen.

Vi jobbar ständigt med att förbättra sajten. Saknar du någonting eller hittar något som borde fungera bättre? Kontakta oss så fixar vi till det!

Mattecentrum
Grev Turegatan 44
114 38 Stockholm

info@mattecentrum.se
www.mattecentrum.se